Breakfast sebenarnya perlu ambil ke tidak?

Breakfast sebenarnya perlu ambil ke tidak?

Masa belajar dulu dulu, kita diajar wajib ambil

Sejak ada tiktok ni. Saya ada tengok

Ada Doktor kata tak perlu ambil pun. Boleh skip

Mereka lebih cenderung kepada konsep puasa

Boleh hidup lebih sihat dan baik

Ada yang kata breakfast ni 100% ‘marketing’ sahaja

Saya pun google google

Pun ada dua sisi

Ada yang kata wajib ambil. Ada yang kata tak wajib

Bukan apa. Untuk mula tabait baru ni

Saya nak dapatkan info yang betul-betul genuine

Mungkin kita rasa benda tu baik untuk badan

Hakikatnya tak

Rasa benda tu tak penting

Hakikatnya penting.

Jadi perlu ambil ke tidak?

Related Articles

10 Artikel Paling Popular

Pendaftaran Program eKongsi

AKAN DATANG!

Program atas talian yang membantu Ibu Tunggal memulakan perniagaan. Modal awal perniagaan disediakan!

© 2024 All Rights Reserved.

Blog Pendidikan

Job buat website

Job buat website Klien agen perfume kereta Buat masa ni saya tak ambil job buat website Cuma klien ni betul-betul minta tolong Dia dah beli

Saya pelajar sains sosial dulu

Saya pelajar sains sosial dulu Saya ada belajar Teori Keperluan Maslow Masa tu tak faham untuk relate Walaupun dapat A. Saja lah selit. Lama kelamaan

Lama dah tak post

Lama dah tak post Ada 1 tahun juga tak post apa-apa Orang kata gen Y akhir ni banyak main tiktok Tak layan dah facebook Entah.

© 2024 All Rights Reserved.

Artikel Umum Popular

Artikel Kripto Popular

Scroll to Top